EDİRNE / MERİÇ - Meriç Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Geleneksel Sanatlar ve Kültürel Mirasımızın tanıtılmasıve yeni ilgi alanları oluşturmak amacıyla "Hayat Boyu Öğrenme Kurumları,Geleceğimiz Olan Çocuklarla Buluşuyor" temasıyla yapacağımız"Minik Eller,Büyük Hayaller" etkinlikleri 22-26 Nisan tarihleri arasında düzenlenecektir.

Ekm

Geleceğe uzanan yolda geriye dönüp bakmak, her zaman ilham verici olmuştur. Şimdi, 100 yıl boyunca biriktirdiğimiz anıları sizlerle paylaşmaya hazırlanıyoruz. Usta öğreticimiz Cem Demir ve öğrencilerimizle  #100YılSergisi için çalışmalarımız başladı!

Ekm

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce Usta Öğreticimiz CEM DEMİR tarafından açılan Fotogrfçılık kursumuz teorik ve uygulama eğitimlerine başladı.

Ekm

İlçemizdeki Okul Servis Şoförlerine yönelik 'Trafik Öğreniyorum' kursu Trafik Polisi Mehmet Çetinçakmak eğitmenliğinde Halk Eğitimi Merkezimde 04.10.2023-05.10.2023 ve 11.10.2023-12.10.2023 tarihlerinde yapıldı.

Haz

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüzce ilçemizde bulunan 75 ilkokul 1.sınıf, 85 5.sınıf ve 30 adet 9.sınıf öğrencimize ve İlçemiz genelinde toplam 394 öğrenci velimize Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmenimiz Nilay Hepgül BAKAY tarafından 'Bağımlılıkla Mücadele' ve 'Madde Bağımlılığı' seminerleri verildi

Haz

HAYAT BOYU ÖĞRENME YIL SONU SERGİMİZİN AÇILIŞ TÖRENİ

Nis

Personellerimizi değişen ve gelişen eğitim anlayışı konusunda bilgilendirmek ve bu süreçte etkili ve verimli olabilmeleri için gerekli bilgi, beceri ve davranışları kazandırmak amacıyla hazırlamış olduğumuz Hizmetiçi Eğitim İhtiyaç Belirleme Formu yayınlanmıştır. Hizmetiçi Eğitim almak istediğiniz faaliyetleri bildirmek için tıklayınız.